Parkeren en omleidingen Centrum Feest

Lees hier alle informatie over de parkeermogelijkheden en omleidingen

We stellen alles in het werk om de beleving zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen! Daarom is het ook interessant om je stalen ros vanonder het stof te halen, zodat je gemakkelijk dichtbij het plein kan parkeren!

We voorzien fietsparking op het plein met de fonteinen vlak voor het gemeentehuis. Het is hoogstens 1 minuut wandelen van daar tot aan de inkom (afhankelijk van welke omwegen je zelf moet afleggen natuurlijk).

Kom je toch met de wagen?

Hou er rekening mee dat de N152 vanaf het kruispunt met de Herentalseweg en het kruispunt met Bulestraat afgesloten is voor verkeer, zie de rode delen op de kaart.
Parkeergelegenheden zijn er buiten de sluitingsuren aan Delhaize en Aldi (Bulestraat), alsook langs de N152 komende van Herentals.

Omleiding

Door het afsluiten van de N152 en de straten rond het dorpsplein worden er natuurlijk omleidingen voorzien.

  • Moet je van Herentals naar Aarschot - oranje op de kaart: voor het dorp sla je Herentalseweg rechts in via Voortkapelseweg en Kattestraat kan je zo verder naar Aarschot via N152
  • Moet je van Aarschot richting Herentals - geel op de kaart: sla de Bulestraat in en volg de omleidingspijlen. Je kan natuurlijk ook gewoon parkeren in Olen Centrum en naar ons festival komen ;-)
  • Kom je van Noorderwijk
    • en moet je naar Shoppingpark: Rij de Tramstraat in, sla aan de lichten links af de N152 op en sla dan aan de lichten rechts de Bulestraat in
    • en moet je naar Herentals: rij vanuit Noorderwijk naar de Paradijsstraat en Hezewijk om zo naar Herentals te gaan
    • en moet je naar Aarschot: sla aan Willem Tell rechts de Voortkapelseweg op, via de Kattestraat rij je dan rechts de N152 terug op richting Aarschot