Zomeractiviteiten 2020 vzw Keizer Karel Olen - COVID-19 maatregelen

Traditiegetrouw vinden er tijdens de zomer tal van activiteiten plaats in Olen die worden georganiseerd door vzw Keizer Karel Olen.

Onze vrijwilligers zijn er zich van bewust dat de zomeractiviteiten onder hun huidige vorm niet kunnen plaatsvinden. De gezondheid van het publiek en de vrijwilligers waarmee de vzw samenwerkt voor de organisatie van deze activiteiten primeert.

Om maximaal gevolg te geven aan de richtlijnen, opgelegd door de Nationale veiligheidsraad, en na overleg met het lokaal bestuur, bekijkt vzw Keizer Karel Olen op dit moment welke impact de opgelegde maatregelen hebben op de activiteiten van Olen Zomert. Vzw Keizer Karel Olen wacht echter de verdere beslissingen van de nationale en lokale overheid af. 

Indien de richtlijnen het toelaten, zullen de vrijwilligers van vzw Keizer Karel bekijken op welke manier ze een creatieve invulling kunnen geven aan hun activiteiten. Vanaf het moment dat de maatregelen volledig duidelijk zijn, zal vzw Keizer Karel Olen via hun kanalen communiceren over het verdere verloop van de zomeractiviteiten

Contactgegevens voor de pers: 

Kris Gebruers, schepen voor cultuur

0496 33 56 24, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mark Bellens, voorzitter vzw Keizer Karel Olen

0485 88 51 51, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.