Spiegelrock - 04/11/2023

Kan het dak eraf eigenlijk, van de spiegeltent?

Dorpsplein Olen-Centrum, spiegeltent.
Zaterdag 4 november 2023 vanaf 20.00 uur

Bestel je tickets hier! 
(vanaf vrijdag 6 oktober 2023 om 8.00 uur)

We gaan het dak van onze spiegeltent extra moeten verstevigen zodat het er niet afvliegt, want op zaterdag 4 november is er een stevig feestje gepland met maar liefst 3 steengoede coverbands.

Aftrappen doen wij met een streekproduct: The Cover-Up. Deze jonge Kempense coverband, die een geweldige mengeling van rock 'n' roll, rock en blues van vroeger of nu brengt. Je moet al echt een hekel aan de dansvloer hebben, om niet minstens één keer tijdens hun set een danspasje te wagen.

Als tweede in lijn hebben wij Frituur Paula. Dit is geen gewone “Frituur”, nee, dit is een muzikale belevenis! Alle covers krijgen een zeer aparte “Frituur Paula” behandeling, met veel zelfgemaakte mayonaise(!), alvorens ze op het publiek worden losgelaten. De ambiance bij Frituur Paula is gestoeld op vermakelijke onnozelheid en zelfrelativerende humor. Niemand ontsnapt aan de gekte van Frituur Paula! Maar let op, hun humor en ambiance zijn besmettelijk, dus wees gewaarschuwd voor een avond vol lachen, dansen en onvergetelijke momenten! 

Afsluiten doen wij met een groep die tijdens Bar Pastorie er in slaagde om de tuin in vuur en vlam te zetten: La Fête Folie. Vrij vertaald: ‘het feest van de gekken’, en gek zijn ze, zij die enkel gewapend met 3 stemmen, een akoestische gitaar, wat percussie en een basgitaar op het podium kruipen! Toch slagen deze 4 muzikanten erin om elk feestje naar hun hand te zetten! ‘What you see is what you get’ is hun leuze. Bij hen geen scheurende rockgitaren of bonkende drumbeats…wel een verfijnde, gevarieerde playlist van rock and roll, country, pop, eighties, Nederlandstalig tot hedendaags. Laat u meeslepen met de swingende, akoestische versies van ABBA tot Elvis, van Soulsister tot De Kreuners, van Grease tot The Dolly Dots…

Om de sfeer erin te houden, worden de gaten tussen en na de optredens gevuld door een geweldige DJ. Redenen om niet naar onze spiegeltent af te zakken zijn er niet…

Voorverkoop : € 10
Kassa: € 12

Bestel je tickets hier!
(vanaf vrijdag 6 oktober 2023 om 8.00 uur)

Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.