Circus Ronaldo - Da Capo

Circus Ronaldo slaat zijn tenten op in Olen

Grasplein aan de sporthal
Vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 - 20.00 uur
Zondag 21 april 2024 - 15.00 uur

Bestel je tickets hier!

Het circustheater ‘Circus Ronaldo’ strijkt volgend jaar in april neer in Olen met hun nieuwe voorstelling ‘Da Capo’. Da Capo is een kroniek van een circusfamilie.

Een kroniek van een circusfamilie

Da Capo is een beeldende, filmische voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Het is het verhaal van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep met een circus tot vandaag, waar de 7de generatie haar intrede doet. Een verhaal van 180 jaar verwondering.

Circus Ronaldo verlangt ernaar om dat verhaal te vertellen. De historie van haar familie, van het begin tot in het oneindige. Een universeel verhaal, herkenbaar voor ieder van ons, omdat iedereen nood heeft aan steun en vertrouwen, aan verbondenheid, aan familie.

Praktisch:

  • De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april om 20.00 uur. Op zondagnamiddag start de voorstelling om 15.00 uur.
  • Locatie: grasplein aan de sporthal
  • Tickets voor deze voorstelling kosten 25 euro en zijn te koop via cc De Werft en cc ’t Schaliken
  • Bestel je je tickets voor 21 september? Dan kan je genieten van een vroegboekkorting.

De voorstellingen van Circus Ronaldo zijn een organisatie van de cultuurcentra De Werft en ’t Schaliken in samenwerking met vzw Keizer Karel Olen.