't Centrum feest 2022 vrijdag

Wat denk je ervan dat we in het laatste weekend van juli onze twee topactiviteiten voor jullie combineren onder 't Centrum Feest?

Dorpsplein Olen-Centrum, onder de velumtent
Vrijdag 29 juli Schlagerfestival – deuren open om 18.00 u

Ons festival van het Vlaamse levenslied is eindelijk terug. Na 2 jaar is de Vzw Keizer Karel Olen  trots om jullie een gevarieerd programma voor te stellen dat zeker een avond vol ambiance  garandeert.

Maarten Cox, hèt TV-gezicht van RTV, opent ons festival en zal het  publiek opwarmen met een mix van meezingers, swingende medleys en heel veel meezingmomenten.
Om 20u is het de beurt aan De Pitaboys, Véél uitleg is er eigenlijk niet meer nodig want met de mannen van “Waar is da Feestje” brengen muziek doorspekt met een hevige portie feestgedruis!
We geven je geen adempauze want om 21u is het de beurt aan de hitmachine Wim Soutaer & Charles Van Domburg om een geweldige show te brengen. Van “Allemaal” naar “Sexy als ik dans” tot "Connemara", de leukste hits die iedereen kan meebrullen passeren de revue.
Om 22u wordt er een extra lading  Spaanse peper op de wei losgelaten met Belle Pérez. In haar pure danspop-stijl is zij snediger, sensueler en stoerder dan ooit: bloedhete vibes en strakke reggaeton maken dat je gaat dansen als in Cuba en feesten als op Ibiza.
Schone liedjes blijven niet eeuwig duren en dus zal  Olenaar William Whopa om 23u voor het slotakkoord zorgen met een hele hoop covers van Nederlandstalige schlagers.
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Harley.

Prijs: 15,00 euro (je armbandje aanhouden en je mag zondag gratis binnen  op het kleinkunstfestival!! )

Aanvang 19 u (deuren open om 18 u)

Bestel je tickets hier!

Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1 en bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.

 
19 u Maarten Cox
20 u De Pitaboys
21 u Wim Soutaer en Charles Van Domburg
22 u Belle Pérez
23 u William Whopa