Villa Leemans Parkterras

 

Dinsdag 21 juli van 18.00 uur tot 24.00 uur

tuin sociaal huis, Lichtaartseweg 9

Ben je toe aan wat gezelligheid en sfeer? Kom dan op 21 juli naar de tuin van Villa Leemans voor het zomerterras met ruimte voor veilig genieten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van het parkterras een succes te maken. Met het live optreden van de coverband ‘Funky D’ zal de sfeer zeker en vast niet ontbreken. Het zijn krakken in entertainment, dus ook vanop je stoel geniet je van een avond vol ambiance. Daar zorgen de zangeres, saxofonist, trompettist, percussionist en beatboxer van Funky D voor.

En wat is de bekendste coverband uit eigen streek? Juist ja, de heren van de Nootoplossing. Zij brengen voor deze gelegenheid een aangepast programma, helemaal coronaproof. 

En wat is vakantie zonder samenzijn met vrienden en familie, in het gezelschap van een lekker drankje en hapje? Ook hiervoor ben je aan het goede adres, want er is heel wat lekkers in de aanbieding. Ook de kleinsten onder ons worden zeker en vast niet vergeten. Voor de kinderen is er kinderanimatie voorzien. 

Coronaproof parkterras

Uiteraard is ook aan de coronamaatregelen gedacht. Er zullen maximaal 400 personen toegelaten worden in de tuin. Iedereen zal worden verplicht om te gaan zitten. De organisatie voorziet extra toiletten en voldoende alcoholgel zodat iedereen regelmatig de handen kan wassen of ontsmetten. Er wordt aanraden om zoveel mogelijk te betalen via bancontact. Alle medewerkers dragen een mondmasker en aan de aanwezigen wordt gevraagd om ook een mondmasker mee te brengen voor de verplaatsingen op het terrein

gratis toegang