Ruben Van Gucht - Sportman II (try-out)

Vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Elk nadeel heb z'n voordeel. Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. (J. Cruijff)

Daar is ‘m, daar is ‘m! Moet er nog zand zijn? Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! (R. De Saedeleer)

Tommeke, tommeke, tommeke, wat doe je nu? Het schaap is de preut af. (M. Wuyts)

Onder druk wordt steenkool diamant. (T. Boonen)

De dag voordat ik sterf word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander. (J. Boskamp)

Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Van waar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? Sporten en sporters leveren een ongezien bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven.

In SPORTMAN II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. Aan de hand van legendarische oneliners vertelt Ruben Van Gucht het verhaal achter de quote, het verhaal van de persoon die ze uitsprak, het verhaal van wat de gevolgen ervan waren en vooral hoe die woorden een rol spelen in het leven van Ruben Van Gucht. Opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume. Wie de eerste tournee van SPORTMAN bijwoonde, weet dat het een verrassende avond wordt.

SPORTMAN II is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Theaterzaal TG Het Vierde Oor, Boerenkrijglaan 51e, 2250 Olen
Donderdag 6 februari 2020, 20.00 u

 

Bestel nu je tickets!