Comedynight

Op vraag van velen brengen we de Comedy Night weer op het podium van onze gezellige spiegeltent.

Spiegeltent, Dorpsplein Olen-Centrum
Donderdag 8 november 2018, 20.00 u

Ons ijzersterk programma zal garant staan voor een stand-up avond van de bovenste plank.

Openen doen wij met Tom Cools uit Oevel. Geef die man een podium, een microfoon en je krijgt een rondje pure stand-up. Hij neemt als MC iedereen mee in zijn wereld op zijn rustige maar grappige manier.

2018. De wereld is aan de clowns. Wat gisteren nog potsierlijke satire was, is vandaag banale realiteit. De uitzondering regeert de regel. De laatste redelijkheid wordt vakkundig in de poes gegrepen. Eén man stapt de arena in. Uit de publiekstribune klinkt bloeddorstig gejuich… 
Licht uit, spot aan.

Komt dat zien!

Michael Van Peel hoeven wij eigenlijk niet voor te stellen. Hij staat in onze spiegeltent met zijn try-outvoorstelling “Van Peel overleeft 2018”.

Na zijn eerste succesvoorstelling "Megalomaan", ging het leven van William Boeva als één grote rollercoaster. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar de vraag is of hij zelf ook is veranderd. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Maak het mee op de eerste rij. Of de wereld plots beter wordt van deze comedynight valt te betwijfelen, maar dat je uitgelaten naar buiten gaat dat staat vast.

Tickets